Meclis Canlı

Muğla Paylaşarak Seviniyor, Sevindiriyor


07.02.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi, örnek projelerinden biri olan “Paylaşarak Sevindir” ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya ve yüzlerini bir nebze de olsun güldürmeye devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi başlatmış olduğu Paylaşarak Sevindir projesi ile her geçen gün ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya, bağışçıları ve ihtiyaç sahibi vatandaşları da sevindirmeye devam ediyor.

Paylaşarak Sevindir projesi kapsamında yardımsever vatandaşlardan gelen kullanılabilir durumdaki giysi, oyuncak ve ev eşyası gibi malzemeler il genelindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor. Büyükşehir Belediyesi bu proje ile bugüne kadar 1939 yardımsever vatandaştan gelen 87 bin 759 parça eşyayı 2 bin 989 ihtiyaç sahibine ulaştırdı.  

Paylaşarak Sevindir projesi kapsamında vatandaşların bağışlamak istedikleri kullanılabilir durumdaki eşyalar talep edildiği takdirde personel tarafından evden teslim alınarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Vatandaşalar, Sosyal Yardım Merkezinin irtibat numarası olan 0 (252) 214 48 12’yi arayarak eşyalarını bağışlayabilir ayrıca talep ve ihtiyaçları için müracaatta bulunabilir. Ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşlar diledikleri zaman Menteşe, Bodrum, Marmaris, Ortaca ve Yatağan’da bulunan Paylaşarak Sevindir mağazalarından ihtiyaçlarını kendileri de temin edebiliyor.