Muğla Şehitlikleri Temizlendi

18.03.2020

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü kapsamında il genelinde bulunan şehitliklerde temizlik işlemleri gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında il genelinde bulunan şehitlikleri temizleyerek ziyarete  hazır hale getirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, şehitliklerde bulunan alanlarda genel temizlik ve çiçeklendirme çalışması yaptı. Ayrıca şehitlik içerisinde bulunan alanları boyayan ekipler, bayrak direklerinin bakımlarını ve değişim işlemlerini de gerçekleştirdi.

Yapılan bakım ve temizlik çalışmaları ile il genelinde bulunan şehitliklere ziyarete gelen vatandaşların temiz ve düzenli bir ortamda ziyaretlerini gerçekleştirmeleri sağlandı.