Muğla Yörük Türkmen Şenliği’ne Büyükşehir’den Büyük Destek

11.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 8.Muğla Yörük Türkmen Şenliği için Yılanlı Düzeyn Mevkiindeki 50 dönümlük araziyi şenlik alanı olarak hazırladı.

Muğla’da 14 Haziran Pazar günü yapılacak olan 8.Yörük Türkmen Şenliği için Yılanlı Düzeyn mevkiindeki Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Ticaret Odası’na ait olan 50 dönümlük arazide çalışmalar bitme aşamasına geldi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Ulaşım Daire Başkanlığı, MUSKİ, İtfaiye Daire Başkanlığı, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın çalışmaları ile 50 dönümlük arazide alt yapı, üst yapı, saha düzenleme, yol çalışması, park alanı ve yönlendirme işaretlemeleri gibi çalışmalarda sona gelindi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hida Kılıç, 8.Muğla Yörük Türkmen Şenliği için Yılanlı Düzeyn mevkiindeki çalışmaların sorunsuz devam ettiğini, Pazar günü şenliğe gelecek olan misafirlerin şenlik alanında rahat etmeleri için her ayrıntının düşünüldüğünü söyledi.