Meclis Canlı

Muğla’da 19 Mayıs İrem Derici Konseri İle Kutlandı


22.05.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gençlik yürüyüşü ve konser düzenledi.

Muğla'da 20 Mayıs Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı'ndan, Türk bayrakları ve meşaleler ile gençlik yürüyüşü yapıldı. Fenerler ve Türk bayraklarıyla binlerce vatandaş marşlar eşliğinde yürüdü.

“Ülkemizi Muhasır Medeniyetler Seviyesine Çıkarmak İçin Yolunuz Açık, rehberiniz ATATÜRK olsun”

Yürüyüş sonunda vatandaşların bayramını kutlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs 1919 tarihinde milli mücadeleyi Samsun’dan başlatmış ve tarih kitaplarında milli mücadelenin başlangıç tarihi olarak yerini alacak bu önemli günü Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet muhafaza edeceğine inandığı ve çok güvendiği siz Türk Gençliğine bayram olarak armağan etmiştir. 19 Mayıs bir özgürlük, kararlılık, mücadele ve güvendir.19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’mızı kutluyorum. Ülkemiz son zamanlarda hak etmediği gelişmeler yaşıyor ve bizleri yıldırmaya, korkutmaya çalışıyorlar. Her ne olursa olsun kesinlikle yılmayacağız, korkmayacağız. Bizlerin yolunu aydınlatan rehberimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlattığı yoldan yürümeye devam edeceğiz. Düşüncesi, fikri, rengi ne olursa olsun ayrışmadan hep birlikte kucaklaşacağız. Birlikte Ata’mızın bize gösterdiği muhasır medeniyetler seviyesine çıkacağız. Yolunuz açık, bu yolda rehberiniz Atatürk olsun.” dedi.

Binlerce vatandaşın doldurduğu cumhuriyet meydanında düzenlenen konserde ise İrem Derici sahne aldı. Sanatçının şarkılarıyla eğlenceli anlar yaşayan vatandaşlar bayram sevincini gecenin geç saatlerine kadar yaşadı.