Muğla’da 28 Bin Kişiye Yangın Eğitimi

19.03.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından, Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası nedeniyle il genelinde 111  kurum ve kuruluştaki  28 bin 160 kişiye yangın eğitimi verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, il genelindeki kurum ve kuruluşlardan gelen talepler doğrultusunda yangın eğitimi ve tatbikatlar düzenlemeye devam ediyor. Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası nedeniyle itfaiye ekipleri tarafından 111 kurum ve kuruluşta görev yapan 28 bin 160 kişiye yangın eğitimi verildi. Düzenlenen eğitimlerde, vatandaşlara yangına ilk müdahale ve yangın söndürme konuları uygulamalı olarak gösterildi. Aynı zamanda vatandaşlara, yangın esnasında neler yapmaları gerektiği, itfaiyenin görev ve sorumlulukları, deprem anında yapılması gerekenler hakkında bilgiler de verildi.