Mugla Logo
TR
|
EN

Gürültü

Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak, Dalaman, Datça, Kavaklıdere, Köyceğiz, Menteşe, Seydikemer, Ula ve Yatağan ilçelerinde, çevresel gürültü denetimleri kapsamında yetkili kurum olarak görev yapmaktayız.

Eğlence yerleri, işletmeler ve benzeri kaynaklardan kaynaklanan çevresel gürültüye ilişkin şikâyetlerinizi, 7 gün 24 saat boyunca hizmet veren 444 48 01 Çağrı Merkezimiz üzerinden bize iletebilirsiniz.

Gelen başvurular, ilgili birimlerimizce kayıt altına alınarak değerlendirilmekte ve gerekli denetimler yapılmaktadır.

📞 444 48 01 – Muğla Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Muğla’da Emniyet Araçları Dezenfekte Edildi


01.04.2020


Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri Corona virüs tedbirleri kapsamında Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan resmi ve sivil araçların tamamını dezenfekte etti.

Çin’de başlayıp Avrupa’yı saran Türkiye’de de ölümlere sebep olan Corona virüs salgınına karşı Muğla il genelinde alınan önlemler arttırılıyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri hassas öneme sahip olan alanları dezenfekte etmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, il genelinde 445 eczane, toplu taşıma araçları, taksiler, gazete bürolarının ardından emniyet araçlarını da dezenfekte etti. Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri Corona virüs tedbirleri kapsamında Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan resmi ve sivil araçların tamamını dezenfekte etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada “ Ülke olarak çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri il genelinde dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda emniyet çalışanlarımız da yoğun bir mesai içerisinde. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan resmi ve sivil araçların tamamında dezenfekte çalışması yapıldı” denildi.