Meclis Canlı

Muğla’da Emniyet Araçları Dezenfekte Edildi


01.04.2020


Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri Corona virüs tedbirleri kapsamında Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan resmi ve sivil araçların tamamını dezenfekte etti.

Çin’de başlayıp Avrupa’yı saran Türkiye’de de ölümlere sebep olan Corona virüs salgınına karşı Muğla il genelinde alınan önlemler arttırılıyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri hassas öneme sahip olan alanları dezenfekte etmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, il genelinde 445 eczane, toplu taşıma araçları, taksiler, gazete bürolarının ardından emniyet araçlarını da dezenfekte etti. Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri Corona virüs tedbirleri kapsamında Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan resmi ve sivil araçların tamamını dezenfekte etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada “ Ülke olarak çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri il genelinde dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda emniyet çalışanlarımız da yoğun bir mesai içerisinde. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan resmi ve sivil araçların tamamında dezenfekte çalışması yapıldı” denildi.