Muğla’da Hareketlilik Haftası etkinliklerle kutlandı

06.06.2018

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle Muğla’da hareketlilik haftası kutlandı.

28 Mayıs – 03 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen MoveWeek Avrupa Hareket Haftası’nı farklı etkinliklerle kutlandı. Sportif ve fiziksel aktivitelere düzenli katılım ile aktif olmanın yararlarını gösteren ve Avrupa çapında her yıl uygulanan etkinliklere Muğla Büyükşehir Belediyesi bu yıl iki etkinlikle katıldı.

29 Mayıs’ta Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu’nda yapılan Masa Tenisi Top Savaşı etkinliğine öğrenci, öğretmen ve velilerden oluşan yaklaşık 300 kişi katıldı. 31 Mayıs’ta Sınırsızlık Meydanı’nda yapılan programda ise vatandaşlar parkur, dart, basketbol ve dengeden oluşan etkinliklere yoğun ilgi gösterdi.