Muğla’da türkü akşamları

25.06.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından Yatağan ve Kavaklıdere ilçelerimizde Türkü Akşamları Konseri gerçekleştirildi.

Yatağan Amfi Tiyatro’da ve Kavaklıdere Sadık Göçen Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen konseri izleyenler türkü dolu keyifli bir akşam geçirdi.

Karadır Bu Bahtım Kara, Zahidem, Eledim Eledim, Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım gibi türkülerin seslendirildiği konserlerde bir türkümüzü vatandaşlarımız söyleyerek türkü akşamlarına renk kattılar.

Şef Serkan Yıldız’ın yönetiminde solist olarak Aysun Eldeniz Çelik’in, Solist ve Bağlamada Ayhan Aydın’ın, Kemançada Salih Göktuğ Çelik’in, Kavalda Murat Toraman’ın,  Mey, Zurna, Balabanda Cem Doğan Killik’in, Ritimde Yaşar Erdoğan’ın sahne aldığı konser vatandaşlarımız tarafından ilgiyle izlendi.