Mugla Logo
TR
|
EN

Gürültü

Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak, Dalaman, Datça, Kavaklıdere, Köyceğiz, Menteşe, Seydikemer, Ula ve Yatağan ilçelerinde, çevresel gürültü denetimleri kapsamında yetkili kurum olarak görev yapmaktayız.

Eğlence yerleri, işletmeler ve benzeri kaynaklardan kaynaklanan çevresel gürültüye ilişkin şikâyetlerinizi, 7 gün 24 saat boyunca hizmet veren 444 48 01 Çağrı Merkezimiz üzerinden bize iletebilirsiniz.

Gelen başvurular, ilgili birimlerimizce kayıt altına alınarak değerlendirilmekte ve gerekli denetimler yapılmaktadır.

📞 444 48 01 – Muğla Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Muğlalı Kadınlar “Gadın Muğlam” Etkinliğinde Buluştu


09.03.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği organizasyonla Muğlalı kadınlar kıyıdan kırsala 8 Mart coşkusunu yaşadılar.

Muğla’nın dört bir yanından çok sayıda vatandaşın katıldığı “Gadın Muğlam” etkinliğinde; Menteşe, Bodrum, Yatağan, Milas, Ortaca ilçelerinin kadın halk oyunları ekiplerinin sergilediği folklor performansları ve Fethiye’den gelen Delbekçi kadınlarımızın seslendirdiği türkülerle keyifli anlar yaşayan konuklar TRT Halk Müziği Sanatçısı Selcan KÖKÇEN ŞAHİN konseri ile de gönüllerince eğlendiler.



Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada: “ Kadın emeğinin yok sayılmadığı bir sanat anlayışını yaşatmak için çabalıyoruz. Bu yüzden “Gadın Muğlam” etkinliğimizi tamamen kadın emeği üzerine planladık. Bundan sonraki etkinliklerimizde de kadın emeğini ve kültürümüzdeki kadın öğesini ön plana çıkaran etkinliklerimiz artarak devam edecektir.”