Meclis Canlı

Muğlaspor Tam Kadro Başkan Gürün’ü Ziyaret Etti


24.06.2016



Muğlaspor Yönetimi ve yeni teknik kadrosu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğlaspor Başkanı Haluk Beyimoğlu, Muğlaspor yöneticileri ve Muğlaspor’un yeni teknik direktörü Hüseyin Yenikan yeni sezon öncesi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

6 yıl aradan sonra Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olarak 3.lige çıkan Muğlaspor’un transfer çalışmalarına başladığını söyleyen Muğlaspor Başkanı Haluk Beyimoğlu, yeni sezonda daha genç bir takımla mücadele edeceklerini, 3.ligde kalıcı olarak daha üst liglere çıkmak için çalışacaklarını söyledi.

Bandırmaspor’u 3.ligde şampiyon yaparak 2.lige çıkartan, Süper Lig’de Çaykur Rizespor,

Kayseri Erciyesspor ve Osmanlıspor’da antrenörlük tecrübesi olan Muğlaspor’un yeni teknik direktörü Hüseyin Yenikan hedefleri olan bir takıma geldiğini, Muğla’da taraftarın ve şehrin desteği ile yeni başarılara imza atacaklarını söyledi.

“Muğlaspor’un öncelikli hedefi 3.ligde kalıcı olmak, daha sonra bir üst lige çıkmak olmalı.”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğlaspor’un zorlu bir sezonu başarıyla tamamlayarak 3.lige çıktığını, yeni sezonda Muğlaspor’un geleceğini düşünerek planlı, programlı bir sistemle, alt yapıya da önem vererek hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğlasporumuz 6 yıl aradan sonra tekrar 3.lige yükseldi. Transferlere büyük bütçeler ayırarak büyük hedefler koyarak eski hataları tekrarlamamalıyız. Muğlaspor’un öncelikli hedefi 3.ligde kalıcı olmak, daha sonra bir üst lige çıkmak olmalı. Muğlaspor’un yeni teknik direktörü Hüseyin Yenikan’a ve Muğlaspor yönetimimize ziyaretleri için teşekkür ediyor, yeni sezonda başarılar diliyorum.” dedi.