Meclis Canlı

Muğla’ya İlk Kar Düştü


05.12.2016


Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri yılın ilk karla mücadelesini Seydikemer İlçesi Söğütlüdere Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Seydikemer İlçesi Söğütlüdere Mahallesi’ne yağan kardan sonra Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolda çalışma yaparak kısa sürede yolu ulaşıma açtı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hida Kılıç, Seydikemer ilçesi Söğütlüdere Mahallesi Cavurdöndü Mevkiinde karla kapanan 3 km’lik yolun Büyükşehir Beleidyesi ekipleri tarafından yaklaşık bir saatlik çalışmayla  tekrar trafiğe açıldığını söyledi ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı hazırlıklarla kışa, kara karşı hazırlıklı olduğunu belirtti. Hida Kılıç; “Muğla genelinde 2016 yılında 1000 kilometre yol çalışmasının 926 kilometresini tamamladık. Ekiplerimiz hava şartlarına göre çalışmalarına bazı bölgelerde devam ediyor. Seydikemer’de de yılın ilk karı Söğütlüdere mahallesi Cavurdöndü mevkiine düştü. Ekiplerimiz kısa sürede karla kaplanan yolu açarak vatandaşlarımız mağdur olmadan yolu trafiğe açtı. Muğla genelinde kış ayları için ekiplerimiz hazırlıklarını tamamladılar. Vatandaşlarımızın sorunsuz bir kış geçirmesi için 7/24 görevimizin başındayız.” dedi.