Meclis Canlı

Muhtar Deveci, “Artık yollarımızda tozlanma ve bozulma derdi yok”


09.08.2019


Muğla Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi güvenli ve modern yollarla vatandaşların sevdiklerine ulaşması için Fethiye ilçesi Kargı ve Çenger Mahalleleri bağlantı yolunu asfaltlayarak vatandaşların hizmetine sundu.  

İl genelinde yol çalışmalarına sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların güvenli ve modern yollarla sevdiklerine ulaşmalarını sağlıyor. Çalışmalar kapsamında uzun yıllardır büyük sıkıntılar yaşanan Fethiye ilçesinin Kargı ve Çenger Mahalleleri bağlantı yolu Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun mesaisi sonucu yaklaşık 1 hafta içerisinde tamamlanan 10 kilometrelik Kargı ve Çenger Mahalleleri bağlantı yolu asfalt çalışmalarının ardından modern ve konforlu bir görünüme kavuştu.

Yol çalışmalarını değerlendiren Çenger Mahallesi Muhtarı Adem Deveci, Muğla Büyükşehir Belediyesinin güzel hizmetler yaptığını ifade etti. Deveci, “Uzun yıllardır Çenger ve Kargı Mahallesi bağlantı yolunda çok büyük sıkıntılar vardı. Yollardan geçerken araçlarımız sıkıntı yaşıyordu. Yollarımız bozuktu ve tozluydu.  Ayrıca karşımızdan büyük vasıta araçları geldiğinde yol verecek yer arıyorduk. Büyükşehir Belediyesi çok büyük sıkıntılar yaşanan Çenger-Kargı Mahallesi bağlantı yolunu genişletti ve asfaltladı. Yol çalışmalarının yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tamamlanması bizleri daha da memnun etti. Artık yollarımızda daha güvenli ve modern bir şekilde seyahat edeceğiz. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Osman Gürün’e güzel hizmetlerinden dolayı mahalle sakinlerim ve kendim adına çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.