Meclis Canlı

Muhtarlardan Anlamlı Gezi Sonrası Büyükşehir’e Teşekkür


16.11.2015

Muğla Muhtarlar Birliği Derneği, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek kendilerine Çanakkale Gezisi’nde verdiği destekler için teşekkür etti.

Muğla Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği Menteşe ve Ula İlçesi’nden 48 Muhtarın katıldığı Çanakkale Gezisi sonrası Muğla Muhtarlar Birliği Derneği, geziye her türlü desteği veren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Muğla Muhtarlar Birliği Derneği Şükrü Arık, Çanakkale gezisinde çok duygusal ve özel anlar yaşadıklarını, Türkiye’de yaşayan, Çanakkale’yi görmeyen herkesin Çanakkale’yi ve Şehitler Anıtı’nı görmesi gerektiğini söyledi. Şükrü Arık Muğla Muhtarlar Birliği Derneği olarak Anıtkabir’e, Konya Mevlana’ya da gezi düzenleyeceklerini söyledi ve kendilerine bu anlamlı gezide ve her konuda yardımcı olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti.

Muhtarlarımızla Birlik, Bütünlük İçerisinde Hedefimiz1Muğla1 sloganıyla Muğla İçin Hizmet Üretiyoruz.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’da 551 mahalle muhtarının olduğunu, muhtarlarla birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde Hedefimiz1Muğla1 sloganıyla Muğla için hizmet ürettiklerini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Menteşe ve Ula ilçelerimizin mahalle muhtarları bir araya gelerek Çanakkale’ye anlamlı bir gezi düzenlediler. 1.Dünya Savaşı’nda itilaf devletleri adı altında birleşerek ülkemize saldıran düşmanlara geçit vermeyen kahraman vatan evlatlarının yattığı Şehitler Anıtı’nı ziyaret ettiler. Bu tür anlamlı ve bütün muhtarlarımızı bir araya getiren gezilere bundan sonra da destek vereceğiz. Muğla’da 551 mahalle muhtarımız var. Bütün muhtarlarımızın bir araya gelerek, birlikte bir bütün olarak hareket etmesi bizler için de çok önemli. Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak Hedefimiz1Muğla1 sloganımızla da anlatmaya çalıştığımız, bütün şehir Muğla’da muhtarlarımızın önerileri ve istekleri ile vatandaşlarımıza daha iyi hizmet için çalışıyoruz.” dedi. Ziyaretleri için Muğla Muhtarlar Birliği Derneği’ne teşekkür eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’da bütün muhtarların her zaman yanlarında olduklarını söyledi.