Meclis Canlı

MUSFAD Başkan Gürün’ü Ziyaret Etti


18.11.2016


Muğlasporlu Futbolcular Dayanışma Derneği(MUSFAD) Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’ü ziyaret etti.

2013 yılında kurulan Muğlasporlu Futbolcular Dayanışma Derneği yeni genel kurulundan sonra başkan Abdurrahman Uçar eşliğinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğlaspor tarihinde forma giymiş sporculardan oluşan Muğlasporlu Futbolcular Dayanışma Derneği yeni yönetim kurulu Muğla’daki projeleri, Muğlaspor için, alt yapı için neler yapabilirizi konuşmak, tartışmak için MUSFAD çatısı altında toplandıklarını, bilgilerini, birikimlerini sosyal projelerle Muğla’ya aktarmak istediklerini söylediler. Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’inde yönetimlerinde olduğunu söyleyen MUSFAD üyeleri Rıdvan Dilmen’in selamlarını ve sevgilerini ilettiler.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 1967 yılından beri Muğlaspor’a emek vermiş sporcuların, teknik direktörlerin bir dernek çatısı altında toplanarak tecrübelerini, birikimlerini paylaşmasının Muğla ve Muğlaspor açısından çok değerli olduğunu söyledi ve Muğlasporlu Futbolcular Dayanışma Derneği yeni yönetimine yapacağı çalışmalarda başarılar diledi.