MUSKİ Personeli Yangına Karşı Bilgilendiriliyor

28.12.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, ilçelerdeki kurum ve kuruluşlardan gelen talepler doğrultusunda gerçekleştirdiği yangın tatbikatları ve bilgilendirme toplantıları devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri gelen talep üzerine MUSKİ personeline yönelik yangın tatbikatı ve bilgilendirme toplantısı düzenledi. Personellere, yangına ilk müdahale, mutfak yangınları, temel yangın söndürme konularında uygulamalı olarak bilgiler verildi. Yapılan bilgilendirme ve tatbikatlara il genelinde 31 nokta ve 15 birimden 250 personel katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Bilgilendirme toplantıları ve tatbikatlarla kamu çalışanlarımızın yangın ve afetlerde harekât tarzını öğreterek oluşacak can ve mal kaybını asgari düzeyde tutulmasını amaçlıyoruz. Kamu personelimizin afet bilincini arttırmak, acil durumlara hazırlık konularındaki tatbikatlarımız ve bilgilendirme toplantılarımız aralıksız devam edecek.”