Meclis Canlı

MUTTAŞ ile 2 Milyon 512 Bin yolcu taşındı


21.11.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi kuruluşu MUTTAŞ, kurulduğu günden bugüne kadar iki havaalanına sahip Muğla’da 2 Milyon 512 Bin yolcu taşıdı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanındaki görev, sorumluluk ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda 2014 yılı Temmuz ayında başlattığı havaalanı taşımacılığında MUTTAŞ ile bugüne kadar 30 modern araçla Muğla’nın 2 havaalanından 2 Milyon 512 Bin yolcu taşıdı.

MUTTAŞ yaz aylarında yoğun ilgi görüyor

Menteşe Otogar-Milas-Bodrum Havaalanı, Bodrum Otogar-Milas-Bodrum Havaalanı, Marmaris Otogar-Dalaman Havaalanı, Datça Otogar-Dalaman Havaalanı, Fethiye Otogar-Dalaman Havaalanı’na karşılıklı seferlerle hizmet veren Muğla Büyükşehir Belediyesi kuruluşu MUTTAŞ, yaz aylarında vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. MUTTAŞ ile havaalanlarına 2018 yılı Temmuz ayında 88 Bin 697, Ağustos ayında ise 91 Bin 395 yolcu taşınırken, Eylül ayında 79 Bin 688 yolcu taşındı.  

Vatandaşlardan gelen talepler ve iki havaalanındaki ihtiyaca göre başlatılan havaalanı taşımacılığında MUTTAŞ ile vatandaşlar uçakla seyahati daha çok tercih eder hale geldi.