Meclis Canlı

Nilüfer Caner 100 Yaş Evi kuşakların buluşma noktası oldu


23.01.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 60 yaş üzeri vatandaşların sosyal hayata daha aktif katılımlarını ve üretkenliklerinin devamını sağlamak amacıyla oluşturulan Nilüfer Caner 100 Yaş Evi kuşakların buluşma noktası oldu.

Açılışından bu yana yapılan 70’ten farklı etkinliğe katılan üyeler ve üniversite öğrencileri, etkinlik ve faaliyetlerden memnuniyetlerini dile getirdiler. Bugüne kadar ve devam eden kültür sanat faaliyetlerinde el becerilerini geliştiren ve üretkenliklerini arttıran katılımcılar daha çok sosyal aktiviteye katılım sağlama fırsatı yakalıyor.

Nilüfer Caner 100 Yaş Evi resim, seramik , ebru, karakalem gibi hobi kurslarının yanı sıra film günleri, Alzheimerda sanat etkinlikleri ve önemi hakkında söyleşiler, diyabette sağlıklı beslenme konulu sunumlarla bugüne kadar üyelerin ve üniversite öğrencilerin buluşma noktası oldu. Yapılan hizmetlerden memnuniyetlerini dile getiren üyeler ve öğrenciler Muğla Büyükşehir Belediye başkanı Dr. Osman Gürün’e böyle fırsatları kendilerine sundukları için teşekkürlerini ilettiler.