Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde kitap okuma günleri başladı

06.07.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 60 yaş üzeri vatandaşların sosyal hayata daha aktif katılımlarını ve üretkenliklerinin devamını sağlamak amacıyla oluşturularak geçtiğimiz Nisan ayında faaliyete başlayan Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde kitap okuma günleri başladı.

Kitap okuma alışkanlığının ve zevkinin geliştirilmesi, kitap sevgisinin arttırılması ve okuyucuların kitaplardan daha çok yararlanmaları için düzenlenen etkinliğe, vatandaşlar tarafından yoğun katılım sağlandı.

Çocuklar ve gençler başta olmak üzere her yaştan vatandaşın katıldığı kitap okuma etkinliği sonunda vatandaşlar, bu tür etkinliklerin yapılmasına olanak sağlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ettiler.