Meclis Canlı

Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nden 19 Mayıs İçin Anlamlı Etkinlik


22.05.2018

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağanı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’ndeki yaşlı vatandaşlar, üniversite öğrencileri ve çocuklar tarafından 19 Mayıs ve Atatürk konulu atölye çalışması yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 Nisan ayında hizmete açtığı ve her kuşaktan bireylerin ilgisini gören Nilüfer Caner 100 Yaş Evi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs’ı Türk gençliğine armağan etmesinin bilinciyle hareket ederek üniversite öğrencileri ve çocuklar ile Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde bir araya gelen yaşlı vatandaşlar tarafından ‘19 Mayıs ve Atatürk’ konulu atölye çalışması yaptı.

Atatürk sevgisini gençlere ve çocuklara daha da aşılamak için üniversiteden gönüllü öğrenciler ve çocuklar ile beraber atölye faaliyeti olarak minyatür Atatürk Büstü çalışması yapan 100 Yaş Evi’ndeki yaşlı vatandaşlar, keyifli dakikalar yaşadılar.