Meclis Canlı

Nisan Ayı Büyükşehir Meclisi’nde İsmail Altındağ Anıldı


13.04.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı 12 Nisan 2018 Perşembe günü Büyükşehir Meclis salonunda yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı 25 madde ile toplanarak bir yıl görev yapacak encümen üyesi ve ihtisas komisyon üyelerini seçti. Meclis’te Mart ayı içerisinde trafik kazasında hayatını kaybeden Muğla Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi ve Bodrum Belediye Başkanı yardımcısı İsmail Altındağ çiçeklerle anıldı.

25 Maddelik meclis gündemi içerisinde komisyon raporları, Büyükşehir Belediyesi 2017 faaliyet raporu görüşüldü ve bir yıl görev yapacak Encümen üyeleri, İmar ve Bayındırlık, Plan ve Bütçe, ulaşım, çevre ve sağlık, eğitim, kültür, gençlik ve spor, tarım ve hayvancılık ve turizm komisyonları seçildi.

Mart ayı içerisinde elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Muğla Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi ve Bodrum Belediye Başkan yardımcısı İsmail Altındağ çiçeklerle anıldı. Özgeçmişi okunan ve masasına çiçekler bırakılan İsmail Altındağ için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün çok değerli bir yol arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını, tecrübesi ve fikirleri ile gerçek bir belediyeci olan İsmail Altındağ’ın yerinin kolay kolay doldurulamayacağını söyledi.