Meclis Canlı

Öğrenciler İçin Durakların Yeri Değişti


24.11.2014

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, öğrencilerin güvenliğini sağlamak için Fethiye Çatalarık okullar bölgesinde durak bekleme yerlerinde düzenleme yaptı.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Fethiye Çatalarık okullar bölgesinde öğrencilerin okul çıkışlarında belediye otobüsüne veya servis araçlarına binmek için yolun karşı tarafına geçmelerini önlemek için durakları okulun önüne aldı.

Ulaşım Daire Başkanı Alper Kolukısa konu ile ilgili yaptığı açıklamada; öğrencilerin okul çıkışında yoğun bir trafik akışının olduğunu ve öğrencilerin can güvenliğini sağlamak için böyle bir çalışma yaptıklarını belirtti. Alper Kolukısa; “Öğrencilerin servislerine veya belediye otobüsüne binmek için yolun karşısına geçmek zorunda kalıyordu. Yapılan çalışmanın ardından duraklar okulun önüne alındı. Böylece hem öğrencilerimiz araçlarına güven içinde binebilecek hem de trafik daha sağlıklı olacak. Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın güvenli seyahat etmelerini sağlamak için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.