Okul Servis Araçlarında Denetim Sürüyor

03.11.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından okul servis araçlarında yapılan denetimler devam ediyor. Son olarak emniyet güçleri ile birlikte yapılan denetimde belirlenen ehliyetsiz ve kapasite fazlası taşıma yapan servis şoförüne cezai işlem uygulandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri okul servis araçlarında yapılan denetimler aralıksız sürüyor. Son olarak Marmaris’te emniyet güçleri ile birlikte yapılan denetimler sırasında bir servis sürücüsünün ehliyetsiz ve kapasite fazlası taşıma yaptığı tespit edildi.

Öğrenciler başka bir servisle okullarına gönderilirken, usulsüz taşımacılık yapan servis şoförü ve ruhsat sahibine gerekli cezai işlemler uygulandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından öğrencilerin güvenliğini sağlamak ve uygun koşullarda yolculuklarını yaparak ulaşımlarını sağlamaları için okul servis araçlarında denetimler aralıksız olarak devam ediyor.