Meclis Canlı

Orhaneli Belediye Başkanı ve Bursa Yerel Basını Başkan Gürün’ü Ziyaret Etti


15.08.2017

Orhaneli Belediye Başkanı ve Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

 

Seydikemer Fethiye Yörük Türkmen Dernekleri Beşkaza Yaylaları 23. Geleneksel Uluslararası Kültür Şenliği ve Üç Telli Cura Festivali için Muğla’ya gelen Bursa Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ve Bursa’da yayın yapan yerel gazete, dergi sahipleri ve köşe yazarları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile ağabey, kardeş ilişkisi içerisinde her zaman görüştüklerini söyleyen Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu destekleri ile Yörük Türkmenlerin her zaman yanında olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti.

 

Orhaneli Belediye Başkanı ile birlikte Muğla’ya gelen Bursa yerel basını, ziyarette Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile sohbet imkanı buldu. Muğla’nın birbirinden güzel 13 ilçesi ile turizmde söz sahibi illerden biri olduğunu, özellikle yaz aylarında Muğla’nın ilçelerini ziyaret ettiklerini söylediler.

 

“Yörük Türkmen Şenlikleri Olmazsa Olmazlarımızdan”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ziyarette, Muğla’nın turizm, tarım, madencilik anlamında Türkiye ekonomisine büyük katkı sağladığını ancak Muğla’da özellikle tarımın turizmden daha fazla gelir sağladığının pek bilinmediğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Bursa’nın şirin beldesi Orhaneli Belediye Başkanımızla Yörük Türkmen şenliklerinde bir araya geliyor, hasret gideriyoruz. Muğla’mızda farklı ülkeler ve şehirlerden katılımla her yıl Yörük Türkmen şenliği düzenliyoruz. Yörük Türkmen şenlikleri özümüzü bilmek, bir olmak için iri olmak için, diri olmak için, gelenek ve göreneklerimizin yaşaması için olmazsa olmazlarımızdan. Orhaneli Belediye Başkanı’mıza ve değerli Bursa basınına ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.