Meclis Canlı

Ortaca Muhtarları’ndan Başkan Gürün’e Ziyaret


27.12.2017

Ortaca İlçesi Dalyan, Ekşiliyurt, Okçular, Kemaliye Muhtarları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek mahallelerine, ilçelerine yapılan hizmetler için teşekkür etti.

 

Ortaca İlçesi Muhtarları Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerine ve mahallelerine yaptığı bütün hizmetler özellikle de yol, evde bakım, ulaşım, mezarlık, alım garantili çiçek üretimi için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ettiler.

 

“Ortaca-Dalyan Yolu Muğla’ya Çok Yakıştı”

Okçular Mahalle Muhtarı Bayram Özal; “Ortaca- Dalyan yolu uzun yıllardır yapılmamıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı’mız siz ve ekipleriniz her şeyi ile dört dörtlük bir yolu ilçemize kazandırdınız. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı muhtarlar toplantısında da söyledim Büyükşehir hizmetlerinden çok memnunuz.” dedi.

 

“Alım Garantili Üretim sayesinde Kahvede Adam Kalmadı”

Kemaliye Muhtarı Zeynel Altın; “Büyükşehir Belediye’mizin Beyobası’nda kooperatiflerle başlatmış olduğu alım garantili çiçek üretiminden çok memnunuz. Büyükşehir Belediyesi personelleri evladımız gibi oldu. Özellikle kadınlarımız bu işe çok sahip çıktı. Artık kahvelerde pek adam olmuyor, eşlerine yardım ediyorlar, birlikte üretip kazanıyorlar. Ayrıca Muhtarlar Masası, mezarlık ve MUSKİ hizmetlerinden de çok memnunuz. Muhtarlar masasına bildirdiğimiz sorunları Büyükşehir ekipleri kısa sürede mahallemize ulaşıyor ve çözüyorlar.” dedi.

 

“Evde Bakım Hizmeti Personeli Aileden Biri Gibi”

 

Ekşiliyurt Mahallesi İsa Topal ve Dalyan Muhtarı Osman Demir’de Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yol, MUSKİ hizmetlerinin yanında ulaşımda dönüşüm ve evde bakım hizmetlerinden çok memnun olduklarını söyledi. İsa Topal; “Evde bakım hizmeti ile Büyükşehir Belediyesi personeli hastalarımıza, yaşlılarımıza kendi evlatları gibi bakıyorlar, bu çok önemli bir hizmet dedi. Osman Demir; “Ulaşımda dönüşüm hizmeti ile vatandaşlarımız istediği minibüslere kartıyla binebiliyor, seyahat edebiliyor. Vatandaşlarımız ve şoför esnafımız bu hizmetten çok memnun.” dedi.

 

 

Başkan Gürün; “Muhtarlarımızla birlikte Muğlamızda vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve bize duydukları güvenle hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Muğla’da insan ve şehir odaklı, vatandaşlara dokunan, yaşadığımız şehri koruyan hizmetleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, muhtarların hizmetlerden memnuniyeti, Büyükşehir personelini evlatları gibi kabul etmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Siz değerli muhtarlarımızın yollardan ulaşıma, evde bakımdan alım garantili üretime ve daha birçok hizmetimizden ve bu hizmetleri sizlere getiren Büyükşehir Belediyesi personelinden memnuniyeti bizleri de çok mutlu etti. Muğla’da BÜYÜK bir aileyiz. Her ailede olduğu gibi aile fertlerinin farklı ihtiyaçları ve talepleri var. Ortaca-Dalyan yolu ile turizm cennetlerimizden biri olan Dalyanımız modern ve güvenli bir yola kavuştu. Alım garantili çiçek üretimimiz ile özellikle kadınlarımız bu işe emeklerini koyarak Muğla’nın çiçekleri Isparta ve Burdur’u da süslemeye başladı. Evde Bakım hizmetimizle sizin, sevdiklerinizin sağlığınızı önemsiyor, sizlerin yanında oluyoruz. Yaşamaktan ve hizmet etmekten gurur duyduğumuz Muğlamızda vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve bize duyduğunuz güvenle sizlerle birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyor, bütün hemşehrilerime sizlerin aracılığı ile selamlarımı gönderiyorum.” dedi.