Özbekler Evi’ne Ziyaretler Sürüyor

09.08.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanarak hizmete açılan Özbekler Evi’ni yerli ve yabancı konuklar ziyaret etmeye devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı Turizm ve Tanıtım Şube Müdürlüğü’nün faaliyet gösterdiği Özbekler Evi’ne gelen yerli ve yabancı konuklara Rehberler aracılığıyla ev ve bölgeyle ilgili detaylı bilgiler veriliyor.

Marmaris İlçesi’nde tatil yapan Finlandiya, İngiltere, Norveç ve İrlanda’dan gelen yabancı konuklar, Özbekler Evi’nin yanı sıra Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası’nı da ziyaret etti. Yabancı konuklar, tarihi ve kültürel mirasların korunması ve muhafaza edilmesinde büyük emek harcayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve tüm çalışanlara teşekkür etti.