Özel sporcular başarıya koştu

02.05.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü özel sporcuları Antalya’da gerçekleştirilen Özel Sporcular Atletizm Bölge Şampiyonaları’na katıldı.

17-22 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Atletizm Bölge Şampiyonası’nda Büyükşehir Belediyesi sporcularından Ebru Turgut 100 metrede birinci, 200 metrede üçüncü olurken Orhan Kaya 200 metrede bölge ikincisi oldu.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından gerçekleştirilen ve 81 ilden 345 Özel Sporcu Kulübünün katıldığı şampiyonada Büyükşehir Belediyesi sporcuları Muğla’yı en iyi şekilde temsil ederek başarılarını madalyayla taçlandırdı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü özel sporcuları, antrenörleri Berhal Oral ve Melih Ede eşliğinde çalışmalarına devam ediyor.