Patlangıç-Ölüdeniz Caddesi Yenileme Çalışmaları Başladı

16.01.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye’ye yakışan kent imajı ve kimliğini güçlendirmek, vatandaşların güvenli kullanabilecekleri, kesintisiz yaya akışını sağlayan, ortak alanların erişilebilirliğini kolaylaştıran projesi ile Patlangıç –Ölüdeniz Caddesi’nin yenileme çalışmalarına başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan çalışmalarda; Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Türk Telekom ile altyapı çalışmalarına başlanmış olup içme suyu hattının ve kanalizasyon hattının yenilenmesi, havai hatların yeraltına alınması işlemlerine devam ediyor. Ekipler, 2200 metre sıcak asfalt kaplama çalışması, kaldırım, bisiklet yolu, engelli yürüyüş yolu, durak yenilemeleri, çevre düzenlemeleri aynı güzergâhta bulunan mezarlığın duvar yenileme ve ışıklandırma çalışmalarını tamamlayıp Fethiye ilçesi ile uyumlu örnek teşkil eden bir çalışmayı daha vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.