Paylaşarak Sevindir

15.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, sosyal projeleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Muğla İli genelinde yürüttüğü “Paylaşarak Sevindir” projesi ile yardım sever vatandaşlardan gelen giysi, ev eşyası gibi bağışları ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor. Menteşe İlçesinde hizmet veren Sosyal Yardım Merkezinde yardım sever vatandaşlar tarafından bağışlanan eşyalar toplanarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında yürüttüğümüz çalışmalar ve projeler ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya ve yüzlerini güldürmeye devam ediyoruz. Paylaşarak Sevindir projemiz ile yardım sever vatandaşların bağışladıkları eşyaları evlerinden alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Vatandaşlarımız, Sosyal Yardım Merkezinin irtibat numaraları olan 0 (252) 214 48 12 ve 0 (252) 212 05 66 numaralarını arayarak eşyalarını bağışlayabilir ve talep ve ihtiyaçları için müracaatta bulunabilirler. Sosyal Yardım Merkezine, giysi, ev eşyası, televizyon, bilgisayar, beyaz eşya, mutfak eşyası ve oyuncak gibi eşyalar bağışlanabiliyor. Daire Başkanlığımız bünyesinde faaliyet gösteren evde hasta bakımı ve sosyal hizmetler birimi yaptıkları ev ziyaretleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşıyor ve bağışlanan eşyaları kendilerine teslim ediyor.”