Personele Patlamadan Korunma Eğitimi

25.05.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik “Patlamadan Korunma, Dokümanı Hazırlama” konulu eğitim programı düzenlendi.

16-18 Mayıs tarihleri arasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen eğitim programına Daire Başkanlıklarından 12 personel katıldı. Eğitimciler tarafından personele iki gün boyunca ATEX Patlamalarının Dinamiği, Tehlikelerin Anlaşılması, Patlayıcı Ortam Oluşabilecek Yerler, Alınması Gereken Teknik ve Organizasyonel Önlemler ve Patlayıcı Ortamlarının Etkisinin Azaltılması gibi konularda bilgi verildi. Eğitim üçüncü günde yapılan saha çalışması, örnek patlamadan korunma dokümanı hazırlama ve sunumu ile eğitimler sonrasında sona erdi.