Meclis Canlı

Pijamalı Adamlar Muğla’da Sahne Aldı


15.12.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Pijamalı Adamlar Tiyatro Oyunu’nu Muğla’da sanatseverlerle buluşturdu.

İstanbul Meydan sahnesinin 12 ülke, 48 şehirde gösterilen Necmi Yapıcı’nın yazıp yönettiği Pijamalı Adamlar tiyatro oyunu Muğla’da sanatseverlerle buluştu. Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 600 kişilik salonu hınca hınç dolduran vatandaşlardan birçoğu oyunu merdivenlerde ve ayakta izledi.

Pijamalı Adamlar tiyatro oyununu iki bölümde Muğlalı vatandaşlara sunan ve izleyicilere keyifli saatler geçirten tiyatro oyuncuları Muğla’da gördükleri bu yoğun ilgiden memnun olduklarını söylediler. Gittikleri birçok şehirde tiyatro sahnesi olmadığı için oyunlarını farklı binalarda oynamak zorunda kaldıklarını söyleyen Pijamalı Adamlar oyuncuları Muğla’ya Gazi Mustafa Kemal Atatürk kültür merkezi gibi bir sahne kazandırdığı için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ettiler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Zağlı davetleri üzerine Pijamalı Adamlar oyununu Muğla’da oynayan tiyatro oyuncularına teşekkür etti ve Muğlalı sanatseverlerin Pijamalı Adamlar tiyatro oyununa gösterdikleri yoğun ilgiden memnun olduklarını söyledi. Muğla’nın bir kültür kenti olduğunun altını çizen Ali Zağlı bu tür tiyatro, bale, opera gibi sanatsal etkinliklerle Muğlalıları buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.