Meclis Canlı

Piknikte Engel Yok


01.02.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Kısa Mola hizmetinden yararlanan engelli vatandaşlar bu kez vakitlerini piknikte geçirip, eğlendiler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Kısa Mola hizmetinden yararlanan engelli vatandaşların bir isteği daha yerine getirildi. Yılanlı Mevkii’nde piknik yapmak istediklerini dile getiren vatandaşlar düzenlenen bir etkinlikle pikniğe götürüldü.

Menteşe’de bulunan Kısa Mola hizmetinden yararlanan ve bulundukları süre içerisinde büyük mutluluk duyduklarını her fırsatta dile getiren vatandaşlar bu kez de piknikte eğlendiler. Görevli personel ile birlikte pikniğe giden vatandaşlar çeşitli oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendiler.

Kısa Mola, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de ilk olan projelerinden biri. Kısa Mola hizmeti ile engelli bireylere sahip olan aileler, bireylerini belirli saatlerde tesise bırakıp kendilerine zaman yaratarak, gönül rahatlığıyla işlerini halledebiliyorlar. Engelli bireyler de tesiste uzman personel eşliğinde çeşitli aktivitelerde bulunarak vakitlerini iyi bir şekilde geçiriyorlar.