Plajlarda Turizm ve Spor Etkinlikleri Köyceğiz’de Başlıyor

10.07.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Plajlarda Turizm ve Spor Etkinlikleri “bu yıl Köyceğiz İlçesi’nde başlıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Köyceğiz Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek olan ‘Plajlarda Turizm ve Spor Etkinlikleri’ Köyceğiz Ekincik Koyu’nda yapılacak. 22 Temmuz 2017 Cumartesi günü başlayacak olan Plajlarda Turizm ve Spor Etkinliklerinde, Plaj Voleybolu Turnuvası, Deniz Dibi ve Plaj Temizliği, Anket Çalışması, Resim Etkinlikleri, Turizm ile İlgili Tanıtım Sunumları, Plajlarda Fiziksel Aktiviteler ve Sultaniye Kaplıca Turu yapılacak.

Plajlarda Turizm ve Spor Etkinlikleri 23 Temmuz 2017 Pazar günü yapılacak olan kapanış töreniyle sona erecek