Plajlarda Turizm ve Spor Etkinlikleri Milas’ta

08.08.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki Köyceğiz İlçesi’nde düzenlenen Plajlarda Turizm ve Spor Etkinliklerinin ikincisi Milas Ören Yalı Plajı’nda yapılacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Milas Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek olan ‘Plajlarda Turizm ve Spor Etkinlikleri’ Milas Ören Yalı Plajı’nda 12-13 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacak. 12 Ağustos 2017 Cumartesi günü başlayacak olan Plajlarda Turizm ve Spor Etkinliklerinde, Plaj Voleybolu Turnuvası, Deniz Dibi ve Plaj Temizliği, Anket Çalışması, Resim Etkinlikleri, Turizm ile İlgili Tanıtım Sunumları, Plajlarda Fiziksel Aktiviteler ve Sultaniye Kaplıca Turu düzenlenecek.

Plajlarda Turizm ve Spor Etkinlikleri 13 Ağustos 2017 Pazar günü yapılacak olan kapanış töreniyle sona erecek.