Plajlarda Turizm ve Spor Etkinlikleri Sona Erdi

25.07.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Köyceğiz Belediyesi’nin iş birliğiyle düzenlenen ‘Plajlarda Turizm ve Spor Etkinlikleri’ sona erdi.

Köyceğiz Ekincik Koyu’nda gerçekleştirilen etkinliklere Muğla ve çevre illerden çok sayıda vatandaş katıldı. Plaj Voleybolu, Halat Çekme Yarışı, Sandalye Kapmaca, Çuval Yarışı, Yüz Boyama ve Resim Çizme gibi etkinliklerle katılımcılar gönüllerince eğlendiler. 2 dakikada Plaj Temizliği etkinliğiyle çevre koruma bilincine dikkat çekilmeye çalışılırken resim, yüz boyama ve anket etkinlikleriyle de çocuklar eğlenceli dakikalar geçirdi. Ula, Gölcük Köyü ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı öğrencilerine turizm bilinçlerinin artması amacıyla “Sultaniye Kaplıcaları Bilgilendirme Turu” gezisi düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından katılımcılara promosyon hediyeler ve teşekkür  belgeleri takdim edildi.