Ramazan Akşamları Daha Eğlenceli

25.05.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 yılında başlattığı ve izleyenlerin beğenisini kazanan Kültür Hizmet Tırı Ramazan Eğlenceleri bu yıl da vatandaşların ilgisini gördü.

2016 yılında başlayan ve 13 ilçede çeşitli gösterilerin yapıldığı ücretsiz kültür etkinliği bu yıl da vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ramazan Eğlencelerinin arasında Hacivat ve Karagöz, kantocu, meddah, sihirbaz ve Aşuk ile Maşuk’un gösterileri yer alıyor.

21 Mayıs’ta Menteşe Yeşilyurt Mahallesi’nde başlayan etkinlikler Kavaklıdere Menteşe Mahallesi, Yatağan Akgedik Mahallesi ve Milas Güllük Mahallesi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. 13 İlçede gerçekleştirilecek olan etkinlikler 2 Haziran’da sona erecek.