Ramazan eğlenceleri devam ediyor

01.06.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 yılında başlattığı ve izleyenlerin beğenisini kazanan Kültür Hizmet Tırı Ramazan Eğlenceleri bu yıl da vatandaşların ilgisini gördü.

2016 yılında başlayan ve 13 ilçede çeşitli gösterilerin yapıldığı ücretsiz kültür etkinliği bu yıl da vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ramazan Eğlencelerinin arasında Hacivat ve Karagöz, kantocu, meddah, sihirbaz ve Aşuk ile Maşuk’un gösterileri yer alıyor.

21 Mayıs’ta Menteşe Yeşilyurt Mahallesi’nde başlayan etkinlikler 11 ilçede düzenlendi. Bu gün Fethiye Karaçulha Mahallesi’nde, Cumartesi günü ise Seydikemer’de düzenlenecek olan etkinliklerle eğlence programı sona erecek.