Recai Güreli Caddesi’nde Asfalt Çalışması Başladı

01.08.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi ile dört farklı altyapı kurumlarının koordineli olarak Menteşe ilçesinde yaptığı “Kentsel Tasarım Yolları” projesinde Recai Güreli Caddesi’ne asfalt döküm işlemi başladı.

Menteşe İlçesinde 29 Milyon 600 bin TL yatırımla Muğla Büyükşehir Belediyesi, AYDEM-Doğalgaz- Superonline ve Türk Telekom’un koordineli olarak çalışmalarını sürdürdüğü kentsel tasarım yolları projesinde Recai Güreli Caddesi’nde asfalt döküm çalışmaları başladı. 500 metrelik asfalt çalışmasının önümüzdeki günlerde tamamlanması hedefleniyor.

Projenin son etabı cumhuriyet meydanı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada dört etaptan oluşan Kentsel Tasarım Yolları projesinde Recai Güreli Caddesi asfalt çalışması ile üçüncü etap tamamlanarak ve dördüncü etaba geçilecek. Bu son aşamada da Cumhuriyet Meydanın alt yapı ve üst yapı çalışmalarını mümkün olan en kısa sürede tamamlanarak Menteşe İlçesi’nin çehresini değiştirecek projesi tamamlanacak.