“Romeo ve Jülyet” e sanatseverlerden büyük ilgi

12.01.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi, İzmir Devlet Opera ve Balesi’nin “Romeo ile Jülyet” adlı bale gösterisine ev sahipliği yaptı.

Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği bale gösterisi, 10 Ocak Salı günü Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde sahnelendi.

Gösteri hakkında bilgi veren Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Zağlı konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ İzmir Devlet Opera ve Balesi’nin bale gösterisi çok güzel ve keyifliydi. Halkımız olumsuz hava şartlarına rağmen gösteriye büyük bir ilgi gösterdi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Osman Gürün’nün talimatları doğrultusunda kültür ve sanat çalışmalarımızın yelpazesini her geçen gün genişletiyoruz. “