Meclis Canlı

“Sağlığımız İçin Spor Yapıyoruz” Etkinlikleri Milas’ta Başladı


27.05.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin “Sağlığımız İçin Spor Yapıyoruz” sloganıyla düzenlediği etkinlikler Milas İlçesinde de başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde başlatılan “Sağlığımız İçin Spor Yapıyoruz” etkinliklerinden Milas İlçesinde yaşayan bayanlarda yararlanmaya başladı. 26 Mayıs 2015 tarihinde başlayan etkinlikler Milas Kapalı Spor Salonunda Salı ve Perşembe günleri saat 10.00-11.00 arasında antrenör Berhal Oral eşliğinde düzenleniyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Hareketsizlikten doğan sağlık problemlerinin ve obezitenin oldukça arttığı günümüzde, sağlıklı bir yaşam için harekete geçmek isteyen halkımızı etkinliğimize katılmaya davet ediyoruz. Milas ilçemizde de geçtiğimiz aylarda başlatmış olduğumuz Engellilerde Spor Etkinliğimiz 26 kişilik değişik engel gruplarıyla haftanın beş günü olmak üzere, ailelerden gelen olumlu geri dönüşler ile devam ediyor.”