Meclis Canlı

Sağlık, Büyükşehir’le vatandaşların ayağına geliyor


09.05.2019


Muğla Büyükşehir Belediyesi 2015 yılından bu yana Hasta Nakil Ambulansı ile 27 Bin hastanın sağlık kuruluşlarına ve evlere naklini gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ücretsiz sağlık hizmetini vatandaşların ayağına götürüyor. 2015 yılında sağlık alanında başlatmış olduğu ve vatandaşlardan olumlu geri dönüş alan hizmetlerinden biri olan Hasta Nakil Ambulansı ile bugüne kadar Muğla genelinde 26 Bin 798 vatandaş nakledildi.

Uzman ekipler ve donanımlı araçlarla yapılan hasta naklinde yaşlı, yatağa bağımlı ve engelli hastaların, Muğla Büyükşehir Belediyesine ait 11 adet Hasta Nakil Ambulansları ile evden sağlık kuruluşlarına, sağlık kuruluşlarından eve, sağlık kuruluşlarından sağlık kuruluşlarına ve evden eve nakledilerek sağlık hizmetinden yararlanması sağlanıyor.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Hasta Nakil Ambulansları her seçim döneminde sağlık engeli olan vatandaşları sandığa taşıyor ve kamu kuruluşlarının etkinlik, organizasyon ve spor müsabakalarında görev alıyor.

444 48 01 aramak yeterli

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Hasta Nakil Ambulanslarıyla verdiği hizmet kalitesinde sürekli artış, kent halkının büyük takdirini kazandı. 444 48 01 Çağrı Merkezi’ni arayıp, muayene ve tedavi olmak için sağlık kuruluşlarına gitmek istediğini söyleyen vatandaşlar, uzman sağlık personelinin refakatinde tam donanımlı ambulanslar ile hastanelere ulaştırılıyor.