Sağlık Eğitimleri Seydikemer’de Devam Etti

04.05.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Tabip Odası MSKÜ Tıp Fakültesi Rektörlüğü ile ortaklaşa düzenlenen halk eğitimleri kapsamında Seydikemerli vatandaşlara prostat hastalıkları hakkında bilgi verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Tabip Odası ve MSKÜ Tıp Fakültesi Rektörlüğü ile ortaklaşa düzenleniyor. Vatandaşların hastalıklar, belirtileri ve tedavi yöntemleri hakkında bilgilendirilmesi amaçlanan eğitimler farklı ilçeler ve farklı konularla devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen eğitimlerin bir ayağı Seydikemer ilçesinde gerçekleşti.

Seydikemer’de Prof. Dr. Hayrettin Şahin tarafından vatandaşlara “prostat hastalıkları” hakkında bilgiler verildi. İlgi gören bilgilendirme toplantısı soru cevap şeklinde sonlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Tabip Odası ve MSKÜ Tıp Fakültesi Rektörlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği eğitimlerin önümüzdeki günlerde Marmaris ve Menteşe ilçelerinde de yapılacağı belirtildi.