Sağlık Haftasında Sağlıklı Etkinlik

11.04.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi 7-13 Nisan 2018 tarihleri arasında kutlanan Dünya Sağlık Haftası’nda ‘Sağlığımız İçin Spor Yapıyoruz Doğa Yürüyüşü’ etkinliği gerçekleştirdi.

Spora ve sporcuya yaptığı yatırımları ile her kesimden taktir gören Muğla Büyükşehir Belediyesi, 7-13 Nisan tarihleri arasında kutlanan Dünya Sağlık Haftası dolayısıyla ‘Sağlığımız İçin Spor Yapıyoruz Doğa Yürüyüşü’ etkinliği gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas Atatürk Spor Kompleksinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen sabah ve akşam sporuna katılan kadınlar, 8 Nisan 2018 tarihinde yürüyüş etkinliğine katıldı. Ayrıca Milas İlçesi Tuzabat Beypınarı Mevkiinde sabah 9:30’da başlayıp 12:30’da sona eren etkinlikte kadınlara doğa yürüyüşünün yanında aerobikte yaptırıldı.