Meclis Canlı

Sağlıkçılara Yangın Eğitimi


30.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, çeşitli kurum ve kuruluşlarda gerçekleştirdiği yangın eğitimi ve tatbikatlara devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Şehbal Baydur Toplum Sağlığı Merkezi personeline yönelik eğitim ve yangın tatbikatı düzenledi. Düzenlenen eğitimde personellere, yangına ilk müdahale, mutfak yangınları, temel yangın söndürme konularında uygulamalı olarak bilgiler verildi. Yangın tatbikatına Şehbal Baydur Toplum Sağlığı Merkezi’nde görev yapan 20 personel katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Eğitimlerle kamu çalışanlarımızın yangın ve afetlerde harekât tarzını öğreterek oluşacak can ve mal kaybını asgari düzeyde tutmayı amaçlıyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personellerin ve vatandaşlarımızın afet bilincinin yükselmesi ve acil durumlara hazırlıklı olmaları için eğitim ve tatbikatlarımız aralıksız bir şekilde devam edecek.’’