Salsa Dans Yarışması 4.Etabı Marmaris’te Yapılıyor

12.04.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü organizatörlüğünde Türkiye Dans Federasyonu’nun düzenlediği Kulüplerarası Türkiye Salsa Dans Yarışması’nın 4. Etabı Marmaris’te yapılıyor.

16 Nisan 2016 tarihinde 11.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek Kulüplerarası Türkiye Salsa Dans Yarışması’nın 4. etabı Marmaris Amiral Orhan Aydın Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Dansçılarının da katılacağı yarışmaya 250 (çift) dansçının katılması bekleniyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Ünsal, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Geçen yıl 7. Etabı Menteşe İlçemizde gerçekleştirilen Türkiye Salsa Dans Yarışmasının 4. Etabını bu yıl Marmaris İlçemizde gerçekleştiriyoruz. Spor Kulübümüzün de faaliyet gösterdiği dans branşını Muğla ilinde yaygınlaştırmak ve dans sporunu gençlerimize sevdirmek için katkıda bulunuyoruz ve bulunmaya da devam edeceğiz”