Satranç Takımı Şampiyonluk İçin Ter Döküyor

20.01.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi Küçükler Satranç Takımı 22-28 Ocak tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda Muğla’yı temsil edecek.

Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasına daha önceki yıllarda Milli Takıma girmeye hak kazanan sporcu Sıla Eylül Türkoğlu’nun yanı sıra Gazel Bozoğlu, Bilgesu Şeker, Mehmet Utkan Topaloğlu, İsa Emre Karaburun, Mehmet Salih Karataş ve Sıtkı Özgür Sarı katılacak. Takım başarıyla dönmek için hazırlıklarını Düğerek Sosyal Tesisleri Satranç Salonunda sürdürüyor.

Çalışmalarının boşa gitmeyeceğine inandıklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Cumhur Çoban ‘Satranç takımımıza başarılar diliyor, şampiyonadan iyi sonuçlarla dönmelerini temenni ediyorum’ dedi.