Satranç Turnuvasına Büyükşehir Damgası

21.11.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcuları, 18-19 Kasım 2017 tarihleri arasında Muğla’da düzenlenen Muğla Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği Turnuvasına damga vurdu. Sporcular, turnuvada toplam 8 birincilik kazandı.

Muğla Satranç İl Temsilciliği ve Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği Satranç Turnuvası Menteşe Sosyal Bilimler Lisesi Spor Salonu’nda 109 sporcunun katılımıyla yapıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünün 17 sporcu ile katıldığı turnuvada, Murathan Yaşar 8 Yaş Erkeklerde, Özgür Sarı 9 Yaş Erkeklerde, Efe Şişman 10 Yaş Erkeklerde, Utkan Topaloğlu 11 Yaş Erkeklerde, İsa Emre Karaburun 12 Yaş Erkeklerde birinci olurken Şevkinaz Can 9 Yaş Kadınlarda, Gazel Bozoğlu 10 Yaş Kadınlarda, Bilgesu Şeker 13 Yaş Kadınlarda birinci oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları aldığı başarılı sonuçlarla  Muğla’yı en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor.