Şehitler Anısına Bisiklet Turu

01.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Şehitlerini Anma Programı kapsamında bisiklet turu düzenliyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Çanakkale Şehitlerini Anma Bisiklet Turu” 4-5 Nisan 2015 tarihlerinde yapılacak ve tura katılacak olan çeşitli bisiklet toplulukları, dernek ve gönüllülerden oluşan 35 kişilik bisiklet kafilesi için 3 Nisan Cuma günü saat 18.00’da uğurlama töreni düzenlenecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, bu günümüzü borçlu olduğumuz şehitler adına bu bisiklet turunu düzenlediklerini söyledi. İnan;” 3 Nisan Cuma günü tura katılacak olan bisiklet kafilesi için uğurlama töreni düzenliyoruz. Muğla İlimizin protokolünün katılımı ile gerçekleşecek olan uğurlama programı Muğla Şehitler Anıtında saat 18.00’da yapılacak, uğurlama törenine tüm halkımız davetlidir.” dedi.