Sendikalar Eğitim Çalışmalarına da Önem Vermeli

23.03.2015

DİSK Genel İş Sendikası Muğla Şubesi, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

DİSK-Genel İş Türkiye Genel Hizmetler İşçiler Sendikası Muğla Şube Başkanı Uzay Kocabaş ve yeni yönetim kurulu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, DİSK Genel İş Sendikası Muğla Şubesi’nin ziyaretinde, Türkiye’de sendikalı işçi sayısının azaldığını, haklarını aramak için işçilerin bir arada birlikte olmaları gerektiğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla Genel İş Sendikası’na ziyaretleri için ve sendika başkanlığı seçiminde gösterdikleri demokrasi örneği için teşekkür ediyorum. Bir dönem önceki başkan Ahmet Kansız’ın yönetim kurulunda olması ve seçimlerde birlikte yarışan Uzay Kocabaş’ın ve Yücel Avcı’nın göstermiş olduğu birliktelik ve beraberliğe her platformda ihtiyacımız var. Ülkemizdeki siyasi anlayışın haklarını arayanlara karşı tavrı ortadayken, bütün işçilerimizin, memurlarımızın bir arada, birlikte olması gerekiyor. Emeğinin karşılığını alamayan işçilerin, memurların yasal haklarını bilmesiiçin de sendikalarımız eğitim çalışmalarına da önem vermeli.” dedi.