Meclis Canlı

Sevgi, Hoşgörü, Güleryüzle Hizmetlerimiz Devam Edecek


24.03.2015

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün,Evde Bakım Hizmetleri Projesi’nden yararlanan vatandaşları 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nda ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nda Evde Bakım Hizmeti Projesi’nden yararlanan vatandaşları ziyaretinde, Muğla ili genelinde ekiplerin bu hizmeti başarıyla yürüttüğünü, sevgi, hoşgörü, güler yüzle verilen hizmetin vatandaşlardan tam destek aldığını söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Evde Bakım Hizmeti Projesi ile yaşlı, kimsesiz, yatağa bağımlı, engelli, yoksul ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın evde tıbbi bakımı, bakıcı eğitimi, kişisel hijyeni, hastanın nakli, tıbbi ve diğer ihtiyaçları eğitimli eller tarafından gerçekleştiriliyor. Toplum olarak yaşlısına sahip çıkan, onları her zaman hatırlayan ve ilgilenen bireyler olsak da yaşlılarımızın sağlık sorunlarında ve bakımlarında eğitimli ellere ihtiyacımız var. Ziyaret ettiğimiz evlerde gördüğüm manzara beni çok mutlu etti. Evde Bakım Hizmeti’ni yürüten ekiplerimizi kendi evlatları gibi benimseyen, isimlerini ezberleyen hastalarımız ve hasta yakınlarının yüzünde gördüğüm mutluluk ve sevgi bizleri gururlandırdı. Sevgi, hoşgörü, güler yüzle hizmet parolasıyla çıktığımız bu yolda vatandaşlarımızdan aldığımız güven ve destekle çalışmaya, onların yüzündeki gülümseme olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e Evde Bakım Hizmetleri Projesi’nden yararlanan vatandaşları 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle ziyaretlerinde eşi Gülsün Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Dr. İsmail Hakkı Timur ve Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmeti’ni yürüten ekipler katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın Muğla ili genelinde başlattığı ve vatandaşlardan büyük destek gören Evde Bakım Hizmeti Projesi 16 Temmuz 2014 tarihinden itibaren 3478 haneye ulaştı. Alanlarında uzman 40 personelle yürütülen çalışmalara ilçe belediyeleri de destek veriyor.