Meclis Canlı

Seydikemer Muhtarlar Derneği’nden Başkan Gürün’e Plaket


05.04.2018

Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı ilçelerine ve Muğla’ya yapılan hizmetler için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür plaketi taktim etti.

Seydiler Mahalle Muhtarı ve Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven Seydiler-Ören yolu çalışmaları ve mahallerine, ilçelerine yapılan hizmetler için Başkan Gürün’e teşekkür plaketi taktim etti.

Mehmet Güven; “Mahalle, İlçe Ayrımı Gözetmeden Büyükşehir Hizmet Ediyor”

Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olmasından sonra ilçelerine ve mahallerine birçok hizmetin yapıldığını söyleyen Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, mahalle, ilçe ayrımı gözetmeden her türlü hizmeti eşit ve adil bir şekilde Muğla için ortaya koyan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ettiklerini söyledi. Seydikemer Muhtarları olarak Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinden çok memnun olduklarını söyleyen Mehmet Güven Seydiler-Ören yol çalışması ve ilçelerine yapılan diğer hizmetler için Başkan Gürün’e plaket taktim ettiklerini belirtti.

Başkan Gürün; “Hizmetlerimizde En Büyük Desteği Vatandaşlarımızdan Alıyoruz.”

Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak 13 ilçe, 566 muhtarla birlikte Muğla’da büyük bir aile olduklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, vatandaşların, muhtarların Büyükşehir hizmetlerinden memnun olmasının ayrı bir mutluluk olduğunu belirtti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla gerek coğrafi yapısı gerek yerleşim düzeni açısından hizmet bekleyen bir coğrafya. Muğla’mızda 13 ilçemiz ve 566 mahalle muhtarımız var. Yüzölçüm olarak Türkiye’nin metropol şehri İstanbul’dan yaklaşık 3 kat büyük olan Muğlamızda önem ve aciliyet sırasına göre vatandaşlarımız için mesai saati gözetmeden hizmet üretiyoruz. Muğlamız ve Muğla’da yaşayan vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor. Bu hizmetlerden vatandaşlarımız ve vatandaşlarımızla aramızdaki en önemli bağ muhtarlarımızın memnun olması bizler için çok önemli. Çünkü biz vatandaşımıza hizmet ederken en büyük desteği, gücü vatandaşlarımızdan alıyoruz. Sevgi, hoşgörü ve güleryüzle Seydikemer Seki’den Bodrum Turgutreis’e Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet üretiyoruz. Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı’mıza ziyareti için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi kurulduğu günden bu yana Muğla genelinde 360 Milyon TL yatırımla 2210 km yol çalışması, Seydikemer ilçesinde de sorumluluğundaki 330 km yolun 245 kilometresinde yol çalışmalarını tamamladı. 15 kilometrelik Seydiler-Ören yolunda da tarımsal sulama amaçlı hendek betonu imalatı, istinat duvarları, yağmur suyu drenaj çalışmaları, yol üzerinde bulunan 3 köprüde genişletme çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi 2018 yılında da  bu yolda asfalt çalışması yapacak.